Openingstijden

Donderdag t/m zondag geopend, vanaf 17:00 uur.
In oktober zijn wij op vakantie. Vanaf 8 November zijn wij weer geopend.


180524 Libelle nr 23 pag 71IN DE MEDIA • LIBELLE
nr. 23, 2018

 “De pizza bianca met aardappel en ansjovis is het omrijden al waard!”


180412 JAN SCAN ARTIKEL PIZZERIA VOORJAAR 2018 EDITIEIN DE MEDIA • JAN LIVING
voorjaar 2018

“De pizza met flinterdunne aardappel, stukken ansjovis en rozemarijn die ik vooraf kreeg, verraadt de kunsten van de bakker.”


180207 deliciousIN DE MEDIA • DELICIOUS
december 2017

“Gezellig, gastvrij, creatief, kwaliteit, met schaal- en schelpdieren van ’t wad, en lokaal vlees, de knapperigste bodem”


delicious
IN DE MEDIA • DELICIOUS

november 2017

“De lekkerste scheermessen, de knapperigste pizza met dunne schijfjes aardappel en de fijnste pasta vongole”


IN DE MEDIA • ELLE ETEN
mei 2017

Friese pizza
“Toch is de aanloop van bekende en minder bekende Nederlanders aanzienlijk. Hier worden namelijk de meest fantastische pizza’s gemaakt met mooie lokale ingrediënten”


IN DE MEDIA • FRIESCH DAGBLAD
februari 2017

Koken zoals de Italianen, met verse producten
“We halen alles vers. Van alles wat ik op een bord leg, weet ik waar het vandaan komt.”


IN DE MEDIA • DE QUOTE
december 2016

Dit waren de 3 favoriete restaurants van Joop Braakhekke
“Dit is een doodeenvoudige pizzeria in Friesland, maar wel een krankzinnig goede.”
>>>


IN DE MEDIA • NRC
september 2016

Joël Broekaert eet perfect dunne pizza
“Alles is perfect dun aanwezig: de luchtige, krokante bodem; de smaakvolle tomatensaus; en een klein beetje kaas, geen vette bende, wel mooi lichtbruin geblakerd. Dan maakt het eigenlijk niet veel meer uit wat je erop doet. Eerlijk: het is de beste pizza die ik in jaren in Nederland gegeten heb. En dat in Pingjum, godbetert.”
“De pizzeria van Pingjum is een pareltje. We gaan nooit meer over de Afsluitdijk zonder even te stoppen
.”
>>>


IN DE MEDIA • DELICIOUS
september 2014


IN DE MEDIA • JAMIE
juni 2014

“Mocht je ooit over de afsluitdijk rijden en een onbedwingbare trek krijgen in Italiaans eten,
neem dan de afslag naar Pingjum.”


IN DE MEDIA • LEEUWARDER COURANT
januari 2014

Italiaans van het wad
“Wij rijden op goed geluk naar Pizzeria Pingjum. “Een belevenis”, zo hebben collega’s ons verzekerd. En dat wordt het.”